Η Νέα Σαλαμίνα εκστρατεύει σήμερα (19:00) στο «Δασάκι» με μόνο στόχο να κάνει ποδαρικό με το νέο χρόνο. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες προκειμένου να διατηρήσουν πιθανότητες εισόδου στην πρώτη εξάδα, αλλά και για να μείνουν μακριά από περιπέτειες. Η αποστολή τους κρύβει παγίδες και ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αγωνιστούν με σοβαρότητα και συγκέντρωση για να τη φέρουν σε πέρας.
Ο Κύπριος τεχνικός μελέτησε την ομάδα της Άχνας και καταστρώνει το πλάνο για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή της. Το θετικό για τον κ. Χριστοδούλου είναι ότι έχει αυξημένες επιλογές, αφού οι Οφόρι, Λέουκο, Νάρσινγκ τέθηκαν στη διάθεσή του. Στον αντίποδα την τελευταία στιγμή θα ληφθεί η απόφαση για τον Μελίσσα, με τον Τάσο Κίσσα να θεωρείται επικρατέστερος για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.
Υπενθυμίζουμε ότι από την ομάδα της Αμμοχώστου αποχώρησε ο πρώτος της σκόρερ, Ντιέγκο Ντορεγκαράι και το βάρος στην κορυφή της επίθεσης πέφτει προς το παρόν στον Ντουρμισάι.

