Η Εθνική Futsal αντιμετωπίζει σήμερα (19:30) την Ισπανία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο του κυρίως γύρου (Main Round) του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2024. Οι διεθνείς μας βρίσκονται ενώπιον μίας από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας τους, αφού θα τεθούν αντιμέτωποι με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου (σ.σ. η Ισπανία είναι στο νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης) με βασική επιδίωξη το καλύτερο δυνατό.
Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή στην πόλη Κάθερες, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση χθες το απόγευμα.
Οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ο ομοσπονδιακός προπονητής Άθως Στυλιανού είναι οι ακόλουθοι: Κυριάκος Στυλιανού, Ανδρέας Σάββα, Νικόλας Φιλίππου, Χρυσόστομος Παπασπύρου, Νίκος Χατζηγεωργίου, Σταύρος Χριστοδούλου, Δημήτρης Δημητρίου, Παναγιώτης Σκαρπάρης, Αλέξης Τσίτσος, Αναστάσιος Σκαμπύλης, Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, Νεόφυτος Λακούφης και Τάχα Ελ Κέμπε.
Οι υποχρεώσεις της Εθνικής θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Μαρτίου (12:00) με αντίπαλο τη Μολδαβία στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».