Αυτό κάνει η Ανόρθωση από τις αρχές Δεκεμβρίου και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα προσφέρεται ώστε να μειωθεί ακόμα περισσότερο η διαφορά και η ομάδα της Αμμοχώστου να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην κορυφή.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια βλέπει με ικανοποίηση τους παίκτες του να παλεύουν σε κάθε παιχνίδι για το νικηφόρο αποτέλεσμα και η πορεία της ομάδας δίνει την αίσθηση σε όλους ότι θα κυνηγήσει την πρωτιά στο πρωτάθλημα μέχρι τέλους.
Για να γίνει ωστόσο κάτι τέτοιο, θα πρέπει να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα και στα επόμενα παιχνίδια και αυτή τη στιγμή η προσοχή είναι αποκλειστικά στραμμένη στον αγώνα του Σαββάτου στο Τσίρειο. Ο κόσμος θα είναι εκεί να ενισχύσει την προσπάθεια όπως κάνει πάντοτε και δεν υπάρχει κανένα αρνητικό σε αυτή την προσπάθεια, πέραν των απουσιών που θα έχει να αντιμετωπίσει η τεχνική ηγεσία.
Ρισβάνης Κορρέα και Ντέλετιτς, είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Λεμεσό.


