Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας στην διάσκεψη τύπου πριν από το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης:
Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε σε αυτό τον αγώνα αύριο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι. Η Ράπιντ είναι από τις καλύτερες ομάδες της Αυστρίας, ξέρουμε την ποιότητά τους.
Επίσης, είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε τόσα παιχνίδια. Το να είμαστε στην Ευρώπη και να έχουμε καλή θέση στο πρωτάθλημα είναι θετικό. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο. Έχουμε καλό ρόστερ και οι ποδοσφαιριστές μας είναι σε φόρμα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο στα παιχνίδια.
Αναφορικά με το αν θεωρεί την Ομόνοια ως το φαβορί:
Δεν μας βλέπω ως φαβορί. Γνωρίζω πως η Ραπίντ είχε θέματα με τραυματισμούς, ότι έκανε 12 νέες προσθήκες το Καλοκαίρι και δαπάνησαν πολλά λεφτά. Έχει την σεβασμό μας. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί ο αγώνας, το σίγουρο είναι ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ραπίντ δεν πήρε τους βαθμούς που ήθελε αλλά έκανε καλές εμφανίσεις. Όσο πιο καλοί είμαστε θα φανεί πόσες πιθανότητες θα έχουμε να κερδίσουμε.
Οι παίκτες που παίζουν στο γήπεδο θα καθορίσουν πως θα εξελιχθεί ο αγώνας. Εχει και η Ραπίντ καλούς παίχτες αλλά οι τραυματισμοί και οι αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ τους επηρέασε. Μπροστά στον κόσμο της θα προσπαθήσει να πάρει τους βαθμούς. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.
Για τον κόσμο:
Είναι κίνητρο ότι θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, δεν είναι πίεση. Θα τους δούμε, θα τους νιώσουμε στο γήπεδο. Είναι εξαιρετικοί όλη τη σεζόν. Και αύριο θα είναι μαζί μας σε ένα μεγάλο γήπεδο και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο.
Κάρελ Άιτινγκ: Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ για αύριο. Είναι πολύ καλό που είμαι πίσω, δεν ήταν εύκολο απολαμβάνω να αγωνίζομαι, απολάμβανα τις στιγμές πριν τραυματιστώ. Είναι καλό που αμέσως με το που επέστρεψα μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ.
Καθάρισα το μυαλό μου και δουλεύω σκληρά. Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα επειδή υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και υπάρχει κατανόηση στον τρόπο παιχνιδιού. Δεν έχει καμία σημασία για εμάς το ότι είναι διαφορετικές συνθήκες, όταν αγωνίζεσαι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όταν είσαι διακοπές σκέφτεσαι τη θερμοκρασία αλλά όταν αγωνίζεσαι δεν είναι κάτι που σε απασχολεί.
Για το ότι αγωνίστηκε πέρυσι στην Αυστρία: Ήταν κλειστό παιχνίδι και αποτέλεσμα. Έπαιξα αγώνες στην Αυστρία, απολαμβάνω την ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο. Ανυπομονώ να ζήσω ξανά την ατμόσφαιρα.
