ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΜόνος στόχος η πρόκριση για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Μόνος στόχος η πρόκριση για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Μετά το 0-1 της Αθήνας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (απόψε, 20:30) για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι θα κατέβουν με καλή ψυχολογία μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, ενώ ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό εκτός έδρας και έχει αυτοπεποίθηση για να δώσει συνέχεια στις μεγάλες επιτυχίες.

Θα προηγηθεί (17:00) η ρεβάνς Λεβαδειακός – ΟΦΗ με «έπαθλο» για τις δύο ομάδες την παρουσία στην τελικό της διοργάνωσης. Η γηπεδούχος έχει ελαφρύ προβάδισμα με την ισοπαλία 1-1 ου απέσπασε στο Ηράκλειο, όμως ο ΟΦΗ θα επιδιώξει να παίξει στον τελικό για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Όσον αφορά στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρόνο για χάσιμο, καθώς οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Χατσίδης προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι. Αντίθετα, ο Σουαλιό Μεϊτέ δούλεψε ατομικά, ενώ οι Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοβ και Ιβανούσετς έκαναν θεραπεία.

Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από το ισόπαλο 0-0 με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλεάνθης Βιγκελίδης» και θέλουν να υπερασπιστούν το 1-0 με το οποίο επικράτησαν των «πρασίνων» πριν μια βδομάδα. Η ψυχολογία είναι σε καλό επίπεδο και ο κ. Λουτσέσκου πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του.

Με δεδομένο ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα έχουν ακόμα ένα ισχυρό κίνητρο να υπερασπιστούν το προβάδισμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα κυνηγήσει ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για να περάσει με πανηγυρικό τρόπο στην επόμενη φάση.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δύο καλά νέα και ένα άσχημο για τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος είδε τους Τουμπά και Ρενάτο Σάντσες να βγάζουν όλο το πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεσή του. Αντίθετα, ο Κώτσιρας έμεινε εκτός αποστολής, καθώς αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στη γαστροκνημία και θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Η κατάσταση του Κώτσιρα θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Από κει και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πελίστρι, Τζούριτσιτς ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Ντέσερς, Τσιριβέγια, Σισοκό.

Αναλυτικά η αποστολή: Λαφόν, Τσάβες, Κότσαρης, Καλάμπρια, Κάτρης, Τουμπά, Σιώπης, Τετέι, Σάντσες, Ζαρουρί, Αντίνο, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Κοντούρης, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Γεντβάι, Παντελίδης, Ερνάντεθ, Μπόκος, Πάντοβιτς, Κυριακόπουλος, Γιάγκουσιτς.

Για τους «πράσινους» η πρόκριση αποτελεί μονόδρομο και τα δεδομένα είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό. Θέλει να ακολουθήσει το ίδιο πλάνο και να ανατρέψει τα δεδομένα κόντρα στον ΠΑΟΚ.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης