Ο Απόλλωνας όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα έχει πιθανότητες για να προλάβει να μπει στην εξάδα, αλλά για να αυξηθούν αυτές οι ελπίδες αύριο θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει την Ομόνοια. Φυσικά αυτό από μόνο του δεν θα είναι αρκετό, αφού η διαφορά με την αυριανή αντίπαλο είναι στο -5. Είναι κατανοητό ότι η λεμεσιανή ομάδα θα πρέπει και στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση της α’ φάσης να έχει νικηφόρα αποτελέσματα, όμως άπαντες έχουν επικεντρωθεί στην αυριανή αναμέτρηση, όπου με τη βοήθεια του κόσμου (αναμένεται να δώσει μαζικά το «παρών» του) θα προσπαθήσει να φτάσει στη νίκη.
Η ομάδα στον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην Πάφος FC είχε πολύ καλή απόδοση και ίσως να αδικείται από το ισόπαλο αποτέλεσμα. Αύριο ευελπιστούν όλοι ότι η ομάδα θα παρουσιάσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και θα πετύχει το στόχο της νίκης.
Ο Ισπανός προπονητής, Πάμπλο Ματσίν, θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας και όπως όλα δείχνουν, θα εκτός πλάνου ο Σιέλβικ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στον τελευταίο αγώνα λόγω μυϊκού τραυματισμού. Όσον αφορά στον Εκπολό, που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών, θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του αυριανού αγώνα και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στη Λάρνακα.
Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή του Λέουφενμπεργκ που εξέτισε την ποινή του και σε συνδυασμό με την πολύ καλή παρουσία του Δημητρίου προκύπτει ευχάριστο δίλημμα για τη θέση του τερματοφύλακα.
Λογικά δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα.

