HomeΔΙΕΘΝΗΜεγάλη απουσία για τη Νάπολι, εκτός για 40 ημέρες ο Νέρες λόγω τραυματισμού

Μεγάλη απουσία για τη Νάπολι, εκτός για 40 ημέρες ο Νέρες λόγω τραυματισμού

Μετά την εντός έδρας γκέλα της Νάπολι επί της Ουντινέζε με 1-1, ήρθε ακόμη ένα κακό στο στρατόπεδο του της Νάπολι, με τον Αντόνιο Κόντε να μην μπορεί πλέον να υπολογίζει στον Νταβίντ Νέρες για τις επόμενες 40 ημέρες.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ χτύπησε στον αριστερό μηρό και εκτιμάτε πως θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου 1,5 μήνα, με τους «παρτενοπέι» να πρέπει να καλύψουν το κενό του, την ώρα που η «μάχη» του τίτλου της Serie A μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Η Νάπολι βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Ίντερ, ενώ και μετά τη πώληση του Χβίτσα Κβαρατσχέλια με 70 εκατομμύρια στην Παρί Σεν Ζερμέν, τα φτερά της ομάδας έχουν αποδυναμωθεί πλήρως και θα πρέπει οι υπόλοιποι παίκτες να τραβήξουν πλέον… κουπί.

ΣΠΟΡ FM 94.6

Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης