Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το “Τάσος Μάρκου”, επικρατώντας με 2-0 της ΕΝΠ, σε αγώνα για τη 19η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, χάρη σε δύο γκολ του Ζοάο Μάριο στο πρώτο ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και άνοιξαν το σκορ στο 33’, όταν ο Χρίστου έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ζοάο Μάριο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στο 42’, με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει ξανά με κεφαλιά, έπειτα από νέα ασίστ του Χρίστου, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ολυμπιακό πριν την ανάπαυλα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι μαυροπράσινοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 0-3, όμως ο Παναγιώτου απέκρουσε το πέναλτι του Πική.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν κάποιες τελικές προσπάθειες χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε το προβάδισμά του με καλή αμυντική οργάνωση και ψυχραιμία. Το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τον Ολυμπιακό να φεύγει με ένα σημαντικό “διπλό” από την Παραλίμνι και την ΕΝΠ να μένει χωρίς βαθμολογικό όφελος.
