Η ισοπαλία στο χθεσινό παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ δεν ήταν το επιθυμητό αποτελέσμα για την Ομόνοια, η οποία δεν έθελξε με την παρουσία της. Είχε παθητικό ρόλο στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσε και στο τέλος να πάρει τη νίκη.
Αυτό δεν σημαίνει ότι το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο αφού η κατοχή της μπάλας που είχε στο τέλος της ημέρας ήταν ανούσια.
Η Ομόνοια στα πέντε παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα θα πρέπει να ανεβάσει στροφές. Θα πρέπει να έχει καλύτερη αγωνιστική παρουσία στο γήπεδο.
Δεν μπορεί να συνέχισε να παίζει κλεφτοπόλεμο και αν της βγει το παιχνίδι, της βγήκε.
Η κατάληψη της 3ης θέσης αποτελεί τον στόχο μέσω του πρωταθλήματος. Η διαφορά δεν μειώθηκε από την ΑΕΚ, αλλά δεν είναι απαγορευτική. ‘Ομως τα παιχνίδια περνούν και οι πόντοι λιγοστεύουν. Αυτό πρέπει να το έχουν καλά στο μυαλό τους όλοι.
Προσπάθεια έγινε χθες από τους παίκτες αλλά η τακτική που ακολουθήθηκε σε άλλο ένα παιχνίδι δεν ήταν και η καλύτερη. Έδωσε χώρο στον αντίπαλο της και προσπαθούσε να πετύχει το τέρμα στην αντεπίθεση η Ομόνοια.