Τα όσα δήλωσε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής ενόψει του αγώνα με την Μολδαβία αύριο στο ΓΣΠ στις 19:00:
Όταν έγινε η κλήρωση ζητήσαμε να κάνουμε φιλικά με ομάδες που είναι πιο κοντά σε εμάς, για να μπορέσουμε να προσαρμούστε καλύτερα. Είναι διαφορετικά τα ματς αυτά σε σχέση με αυτά των προκριματικών του Μουντιάλ.
Δεν μας ικανοποίησε η εικόνα του α’ ημίχρονου του αγώνα με τη Λευκορωσία, ήμασταν αργοί σε όλα. Ένα ημίχρονο που σχεδόν δεν έχουμε να κρατήσουμε τίποτα. Αναλύσαμε τι πήγε λάθος, δουλέψαμε και εύχομαι να μην έχουμε την ίδια εικόνα. Πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε τα στοιχεία όχι την αποτελεσματικότητα και δυστυχώς χάσαμε.
Αναφορικά με την περίπτωση Μάρκους Έντουαρτς:
Ναι μιλήσαμε μαζί του, κάναμε μια προεργασία εδώ και αρκετό καιρό. Του αναλύσαμε τα δεδομένα, του παρουσιάσαμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, αυτό που θέλουμε. Νομίζω είναι υπό σκέψη, δεν μας φάνηκε αρνητικός, αλλά ακόμα δεν μας έχει δώσει οριστική απάντηση. Θέλει το χρόνο του να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με το μέλλοντου.
Κάστανος:
Χρειαζόμαστε χρόνο, αλλαγή τρόπου παιχνιδιού, προσπαθούμε να είμαστε πιο επιθετικοί. Δεν θυμάμαι πότε είχαμε την κατοχή της μπάλας. Θα είμαστε πιο έτοιμοι τον Σεπτέμβριο.
Χρειαζόμουν μία ομάδα για να αισθανθώ ξανά σημαντικός. Θα προσπαθήσω να πάω σε πιο υψηλό επίπεδο. Θέλω, όμως, να βλέπω το παρόν. Ο Άρης με στήριξε, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.

