Γλίτωσε από τα… δόντια του Ατρόμητου και πήρε το θρίλερ η ΑΕΚ! Σε ένα δραματικό ματς που κάθε αποτέλεσμα μπορούσε να έρθει, η ομάδα του Αλμέιδα λύγισε τους Περιστεριώτες με 1-0 χάρη σε πέναλτι του Άμραμπατ στο 90’+4’.
Απίθανο ματς του Γιαννιώτη που μπορούσε να νικηθεί μόνο από το σημείο του πέναλτι, όπως και έγινε, με τον Μαυρομμάτη (που ήταν εκ των κορυφαίων του Ατρομήτου) να υποπίπτει στην παράβαση σε άτσαλο μαρκάρισμα πάνω στον Μάνταλο.
Δεν φοβήθηκε να… επιτεθεί ο Ατρόμητος, είχε μεγάλες φάσεις για να βρει και αυτός το γκολ και έμεινε με το «αχ» στο φινάλε, όπως πήγε το ματς. Ανώτερη στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ, αλλά της έλειψε η ουσία και το καθαρό μυαλό του… Αραούχο που σπατάλησε πολλές φάσεις.
Το 2/2 στο «σπίτι» της έκανε έστω και με το ζόρι η Ένωση, φτάνοντας τους 18 βαθμούς. Στους 11 έμεινε ο Ατρόμητος.
Στο μυαλό του κόουτς
Με 4-4-2 και ρόμβο στο κέντρο παρέταξε την AEK ο Ματίας Αλμέιδα, χρησιμοποιώντας «συνταγή Άρη». Ο Αθανασιάδης στην εστία και οι Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι στην άμυνα. Ο Σιμάνσκι καθαρός κόφτης, με τους Ελίασον, Γκατσίνοβιτς ως εσωτερικούς μέσους και τον Πινέδα δεκάρι. Ο Αραούχο με τον Λιβάι Γκαρσία το δίδυμο στην επίθεση.
Με 4-2-3-1 κατέβασε τον Ατρόμητο ο Κρις Κόλμαν. Ο Γιαννιώτης στην εστία και οι Κεσχρίντα, Χατζησαϊας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ στην τετράδα της άμυνας. Έντερ, Έρλινγκμαρκ τα δύο χαφ, με τον Μουνίθ μπροστά τους σε ρόλο «δεκαριοού». Στο ένα άκρο της επίθεσης ο Ρομπάιγ, στο άλλο ο Κλωναρίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Κιάρτανσον.
ΣΠΟΡ FM 94.6

