Η Ομόνοια ανακοίνωσε χθες ότι έγινε η πρώτη ομάδα στον κόσμο, η οποία έλαβε την πιστοποίηση ISO 37001 – Σύστημα Διαχείρισης κατά της Δωροδοκίας. Στην ενημέρωσε που έγινε, υπάρχουν και δηλώσεις του προέδρου της ομάδας. Ο Σταύρος Παπασταύρου τόνισε την χαρά και την περηφάνια του για αυτή την εξέλιξη.
Επεσήμανε ότι η διάκριση αυτή δεν έχει να κάνει με την πάγια θέση της ομάδας να στέκεται απέναντι από τη διαφθορά, αλλά και από το γεγονός ότι οι εσωτερικές της λειτουργίες είναι αποδοτικές και διέπονται από τις αρχές της ηθικής και της διαφάνειας.
Απόλυτα δικαιολογημένος ο πρόεδρος των «πρασίνων», ο οποίος απασχόλησε αρκετές φορές στο παρελθόν τον Τύπο αναφορικά με τις ενέργειες τις οποίες κάνει ώστε να παρουσιάζονται όλα τα θέματα με διαφάνεια.