Μια επαναστατική καμπάνια θα ξεκινήσει ο γκολκίπερ της Λίβερπουλ, Άντριαν, καθώς αποφάσισε στην προσπάθειά του να κάνει τον κόσμο καλύτερο, να δημοσιεύει μια φορά το μήνα τους κωδικούς του από τα social media. Η ιδέα του έρχεται μετά την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του FA Cup, μετά τη νίκη με 3-2 της Μάντσεστερ Σίτι.
«Θα κοινοποιήσω τους κωδικούς πρόσβασης των κοινωνικών δικτύων μου. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: Να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έχω απολαύσει μεγάλες στιγμές και άλλες όχι τόσο καλές. Έχω κερδίσει τίτλους, καθημερινά δέχομαι την αγάπη εκατομμυρίων οπαδών από όλο τον κόσμο. Τώρα θέλω να ανταποδώσω όλη αυτή την αγάπη. Αυτό είναι γιατί θα δίνω τα κοινωνικά μου δίκτυα εντελώς δωρεάν μία φορά το μήνα σε έργα που αγωνίζονται για έναν καλύτερο κόσμο και χρειάζονται δημοσιότητα.
Μπορείτε να δημοσιεύσετε ό,τι χρειάζεστε μέσω των προφίλ μου στο Instagram, στο Facebook και στο Twitter. ΜΚΟ, έργα για τη βελτίωση της διατροφής των παιδιών, για τη φροντίδα του πλανήτη μας , για τη ψυχική μας υγεία, τα κίνητρά μας… πείτε μου. Στείλε μου ένα μήνυμα στο προσωπικό μου email ([email protected]) και πείτε μου τι θέλετε να μάθει όλος ο κόσμος. Ας βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον ως οικογένεια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ισπανός πορτιέρε στα social media.
¡Ha sido una gran semana !
Y ahora quiero contaros una idea importante para mí: Voy a darle las claves de mis redes sociales a proyectos que trabajen por un mundo mejor. Sí, si tienes alguno, escríbeme a [email protected] y hagamos que el mundo lo oiga!!! pic.twitter.com/HvG6Syek51— Adrián San Miguel (@AdriSanMiguel) April 17, 2022
gazzetta.gr