HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΛίγα, αλλά σημαντικά τα κενά στην ΑΕΚ...

Λίγα, αλλά σημαντικά τα κενά στην ΑΕΚ…

Η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας χωρίς πολλές εκκρεμότητες όσον αφορά τη στελέχωση της ομάδας. Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ θα βρει σχεδόν συμπληρωμένο ρόστερ με την κάθοδό του στην Κύπρο, για τρίτη θητεία στον πάγκο της ομάδας. Συνεπώς, θα δουλέψει σε ιδανικές συνθήκες προκειμένου να προετοιμάσει τους «κιτρινπράσινους» για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Σε γενικές γραμμές η κυπελλούχος είναι κομπλέ στις περισσότερες θέσεις, αφού κράτησε τον βασικό κορμό της περσινής, επιτυχημένης σεζόν. Εντούτοις, υπάρχουν κενά στον νευραλγικό χώρο του κέντρου και στην κορυφή της επίθεσης, λόγω της αποχώρησης των Μπρούνο Γκάμα, Αϊτόρ και Φραν Σολ που καθορίζουν τις αναζητήσεις του Τσάβι Ρόκα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Λάρνακας εντόπισε τους βασικούς υποψήφιους και γίνονται συνεχείς διαπραγματεύσεις προκειμένου να συμπληρωθεί το ρόστερ. Βασική επιδίωξη του κ. Ρόκα είναι να εντάξει στην ομάδα ποδοσφαιριστές ανάλογης ποιότητας, έχοντας υπόψιν πως ο πήχης των προσδοκιών ψήλωσε μετά την κατάκτηση του κυπέλλου. Φάνηκε, μάλιστα, από την υπόσχεση του προέδρου Άντρου Καραπατάκη για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες μετά τον τελικό.

Σημειώνουμε, τέλος, ότι εντός της βδομάδας αναμένεται στο νησί μας ο Ισπανός περιφερειακός επιθετικός Γουάλντο Ρούμπιο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών για διετή συνεργασία.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης