HomeΟΜΑΔΕΣΕΝΠ«Λίφτινγκ» στην άμυνα της Ένωσης

«Λίφτινγκ» στην άμυνα της Ένωσης

Άλλαξε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στην ΕΝΠ ο Νταμίρ Κάναντι. Πέρσι είχε Κορίνους, Μιλίσεβιτς για το κέντρο της άμυνας, οι οποίοι αποτέλεσαν παρελθόν. Φέτος, οι Εμμάνουελ Οκέκε και Σπύρος Ρισβάνης θα είναι οι δύο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί του Νταμίρ Κάναντι.

Τόσο ο Νιγηριανός, όσο και ο Ελλαδίτης είναι δύο κεντρικοί αμυντικοί με τους οποίους δούλεψε παλαιότερα ο προπονητής της ΕΝΠ.

Εάν ο Αυστριακός τεχνικός θα παίζει με τριάδα στην άμυνα, όπως έκανε και στη μεγαλύτερη περίοδο της περσινής χρονιάς, τότε θέση διεκδικεί ένας εκ των Σιων Ιωάννου και Ανδρέα Χριστοφή.

Αύριο είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό. Θα ακολουθήσει το εντός έδρας φιλικό με τον Εθνικό Άχνας την ερχόμενη Τετάρτη.

Νίκος Μουλαζίμης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης