Νέα αναβολή αγώνα είχαμε στο πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας λόγω κορονοϊού. Η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι μετά από ενημέρωση που έτυχε για τον εντοπισμό τεσσάρων θετικών κρουσμάτων COVID-19 στην ομάδα της Εληάς Λυθροδόντα, ο σημερινός αγώνας της ομάδας με τον ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας, για τη 10η αγωνιστική αναβάλλεται.
Η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Υπενθυμίζουμε ότι προηγήθηκε η αναβολή του αγώνα της ΜΕΑΠ με την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς λόγω κρουσμάτων στην ομάδα του Πέρα Χωριού.
Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο έξι αναμετρήσεις. Ο δεύτερος στη βαθμολογία Χαλκάνορας παίζει σήμερα εκτός έδρας με την ουραγό ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς, ενώ η Ολυμπιάδα Λυμπιών, που ακολουθεί στην 3η θέση, υποδέχεται τον Ηρακλή Γερολάκκου.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας Πέγεια και Π.Ο. Ορμήδειας θέλουν το τρίποντο για να μείνουν στις πρώτες θέσεις. Η πρωτοπόρος Ομόνοια 29ης Μαΐου θα φιλοξενήσει αύριο Κυριακή την Ελπίδα Αστρομερίτη. Το πρόγραμμα:
Σήμερα (14:30)
ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς – Χαλκάνορας Ιδαλίου
Ολυμπιάς Λυμπιών – Ηρακλής Γερολάκκου
Πέγεια – Π.Ο. Ορμήδειας
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου (14:30)
Εθνικός Άσσιας – Κορμακίτης
Ομόνοια 29ης Μαΐου – Ελπίδα Αστρομερίτη
Ορόκλινη/Τρούλλοι F.C. – Αμαθούς Αγίου Τύχωνα