HomeSliderΚρίμα κι άδικο για την Ομόνοια...

Κρίμα κι άδικο για την Ομόνοια…

Η Ομόνοια εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τη Βασιλεία για τον 8ο όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ, με τον Βιτάλι Μεσκόφ να δίνει… χείραν βοηθείας στην ελβετική ομάδα. Ο Ρώσος διαιτητής δεν υπέδειξε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Κακουλλή στο 56’ και στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν το γκολ του ίδιου από το 16’ με τον Μιλάρ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ προέβη σε από νωρίς σε αναγκαστική αλλαγή. Ο Παναγιώτου χτύπησε στο κεφάλι σε σύγκρουση με τον Κίκο στο 2ο λεπτό και λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Λανγκ. Το παιχνίδι άρχισε με τους Ελβετούς να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τους «πράσινους» να προσέχουν την αμυντική τους λειτουργία και να επιχειρούν γρήγορες αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές έφτασαν στο γκολ, μετά από εξαιρετική πάσα του Γκόμεθ και ιδανικό τελείωμα από τον Κακουλλή (16’).

Αυτή η εξέλιξη ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση των παικτών της Ομόνοιας, που έμειναν συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Με ομαδική δουλειά κράτησαν τους αντιπάλους μακριά από την εστία του Φαμπιάνο και τους ανάγκασαν σε μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα. Παράλληλα, δημιούργησαν 1-2 προϋποθέσεις για να διευρύνουν το προβάδισμά τους, όμως δεν τις αξιοποίησαν. Το σκηνικό διατηρήθηκε ως τη λήξη του ημιχρόνου όπως και το σκορ στο 1-0 για τους «πράσινους».

Με πρόβλημα στον ώμο αποχώρησε στην ανάπαυλα και ο Φαμπιάνο, με τον Ουζόχο να παίρνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Πάτρικ Ράμερ έκανε πιο επιθετικό το σχήμα της ομάδας του, βάζοντας τους Μάλες και Παλάσιος.

Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και απείλησαν με τον Μάλες (51’), όμως ο Ουζόχο τον σταμάτησε. Ένα σοβαρό λάθος του διαιτητή άλλαξε τα δεδομένα σε δύο λεπτά. Στο 56’ «έκλεισε τα μάτια» σε ανατροπή του Κακουλλή από τον Ταβάρες εντός περιοχής και στην αντεπίθεση η Βασιλεία ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Μιλάρ. Ο «άρχοντας του αγώνα» αγνόησε άλλο ένα φάουλ πάνω στον Κακουλλή από τον Κόμερ στο ύψος της περιοχής (61’). Ο Βιτάλι Μεσκόφ ολοκλήρωσε το «σόου» του στις καθυστερήσεις, όταν δεν έδωσε φάουλ σε αγκωνιά του Ζοέλσον στον Ζαχαρίου. Νωρίτερα (82’) η Βασιλεία είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Καμπράλ.

Ταυτότητα του αγώνα

Ομόνοια: Φαμπιάνο (46’ Ουζόχο), Ψάλτης, Χούμπουτσαν, Παναγιώτου (15’ Λανγκ), Κίκο, Χαραλάμπους (67’ Ντίσκερουντ), Γκόμεθ, Ζαχαρίου, Ατιεμγουέν (46’ Τζιωνής), Κακουλλής (81’ Λοΐζου), Ντούρις.

Βασιλεία: Λίντνερ, Λανγκ, Κόμερ, Πέλμαρντ, Ταβάρες (61’ Πετρέτα), Κασάμι (46’ Παλάσιος), Μπέργκερ (46’ Μάλες), Φρέι, Εντογιέ (55’ Ζοέλσον), Μιλάρ (85’ Στόκερ), Καμπράλ.

Σκόρερ: 16’ Κακουλλής/ 57’ Μιλάρ

Κίτρινες: Χούμποτσαν/ Ζοέλσον, Κόμερ

Κόκκινες:

Διαιτητές: Βιτάλι Μεσκόφ (Ντμίτρι Σαφιάν, Αλεξέι Λούνεφ)


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης