ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΚομβικά ντέρμπι στο Βόλεϊ Γυναικών

Κομβικά ντέρμπι στο Βόλεϊ Γυναικών

Διεξάγονται σήμερα (20:00) οι αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής για τη β’ φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Βόλεϊ Γυναικών. Το πρόγραμμα για τον 1ο όμιλο περιλαμβάνει δύο «καυτά» ντέρμπι όσον αφορά στη διεκδίκηση της 2ης θέσης, που οδηγεί απευθείας στα ημιτελικά των πλέι οφ.

Η Ολυμπιάδα, που «κλείδωσε» την πρωτιά και τη μία θέση, αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στην αίθουσα «Νεάπολη – Επιστροφή». Εξάλλου, στην «Αρένα» ο Απόλλωνας υποδέχεται τη Λεμεσός Βόλεϊμπολ στο τοπικό ντέρμπι. Το πρόγραμμα: Απόλλων – Λεμεσός Βόλεϊμπολ, Ολυμπιάδα Νεάπολης – ΑΕΛ

Η Ολυμπιάδα προηγείται με 37 βαθμούς, ενώ ακολουθούν η ΑΕΛ (31), η Λεμεσός Βόλεϊμπολ (30) και ο Απόλλωνας (28).

Στον 2ο όμιλο (θέσεις 5-8) ξεχωρίζει η αναμέτρηση ΑΕΚ – Νέα Σαλαμίνα στο «Κίτιον», ομάδες που διεκδικούν την 5η θέση. Οι «κιτρινοπράσινες» έχουν πλεονέκτημα, αφού με νίκη θα εξασφαλίσουν τη θέση, ενώ οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους.

Στο άλλο παιχνίδι η Ανόρθωση υποδέχεται τον ουραγό Κούρη Ερήμης και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, παρότι οι πιθανότητες να ξεπεράσει την συμπολίτισσά της είναι περιορισμένες.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 6η θέση με 21 βαθμούς και ακολουθούν η Νέα Σαλαμίνα (16), η Ανόρθωση (11) και ο Κούρης χωρίς βαθμούς.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης