HomeSliderΚαζάνι που βράζει

Καζάνι που βράζει

Η ήττα από την Ομόνοια στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου άφησε πίσω της μεγάλο απόηχο και κυρίως έντονο εκνευρισμό από πλευράς ΑΕΛ. Το γεγονός ότι εκδόθηκαν, μέχρι την ώρα που σύρονταν αυτές οι γραμμές, τρεις ανακοινώσεις, από πλευράς ΑΕΛ που βάλλουν κατά του προέδρου των «πρασίνων», Σταύρου Παπασταύρου, ζητώντας επιτακτικά από την Επιτροπή Δεοντολογίας του Αθλητισμού να καλέσει τον πρόεδρο της Ομόνοιας για κατάθεση και πολλά άλλα, είναι αρκετό για να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται η λεμεσιανή ομάδα, τουλάχιστον σε διοικητικό επίπεδο. Στην ΑΕΛ θεωρούν ξεκάθαρα ότι το αποτέλεσμα το βράδυ του Σαββάτου καθορίστηκε από τις αποφάσεις του διαιτητή Βασίλη Δημητρίου, αλλά και του Τιμόθεου Χριστοφή που ήταν στο VAR. Χθες η ΑΕΛ εξέδωσε νέα ανακοίνωση, δίνοντας απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε προχθές η Ομόνοια, και την οποία αυτή τη φορά συνόδευε βίντεο όπου καταγράφονται, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της λεμεσιανής ομάδας, τα λάθη των διαιτητών.

«Έτσι όπως μας θέλετε εσείς, ποτέ δεν θα γίνουμε εμείς! Επειδή το ψέμα και η προπαγάνδα είναι στο αίμα μερικών αλλά όχι για εμάς, η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ παραθέτει με εικόνα και ήχο τις φάσεις με τα λάθη των Βασίλη Δημητρίου και Τιμόθεου Χριστοφή, τα οποία εν τέλει καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με την Ομόνοια. Υ.Γ. Την τελεία θα την βάλουμε εμείς γιατί οι σκιές και τα ψέματά σας είναι πολλά», αναφέρει η χθεσινή ανακοίνωση των «γαλαζοκιτρίνων».

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί η ΑΕΛ έχει δύσκολο πρόγραμμα ν’ ακολουθήσει. Αύριο είναι η επαναληπτική αναμέτρηση του κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα στη Λάρνακα και ακολούθως την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Πρόγραμμα το οποίο αναλόγως αποτελεσμάτων θα κρίνει και τη συνέχεια της ΑΕΛ στους δύο θεσμούς. Σήμερα λοιπόν θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα όπου έχει σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση. Η νίκη με 2-0 στο Τσίρειο στάδιο πριν από δύο εβδομάδες θα πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης. Σαφώς και η ΑΕΛ είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά προκύπτει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο μετά την ήττα από την Ομόνοια το περασμένο Σάββατο. Η ΑΕΛ θέλει να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το κύπελλο υπερασπιζόμενη τα κεκτημένα της. Πρωτίστως όμως θα πρέπει αύριο να πάρει την πρόκριση με οποιοδήποτε κόστος. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ντούσαν Κέρκεζ που για άλλο ένα παιχνίδι θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης