Τα όσα είπε ο Ισπανός προπονητής του Απόλλωνα:
“Το ζητούμενο ήταν η νίκη. Θέλαμε να τελειώσουμε και να πάρουμε αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.
Ποια γεύση του αφήνει η Ευρωπαϊκή πορεία: “Η Ευρωπαϊκή μας παρουσία, είχε σκαμπανεβάσματα. Κάναμε τέσσερις καλές εμφανίσεις κόντρα σε Ολυμπιακό και Αλκμάααρ, που ήταν από τις καλύτερες ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Υπήρχαν παιχνίδια που μπορούσαμε να κάνουμε κάτι το περισσότερο. Μας αφήνει μία πικρία, γιατί μπορούσαμε για το κάτι παραπάνω στην διοργάνωση.”
“Με χαροποιεί που βρίσκουμε γκολ από τα στημένα ωστόσο με προβληματίζει το επιθετικό κομμάτι. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλοι.”
Για το 2ο ημίχρονο: “Είχαμε αρκετές προϋποθέσεις αλλά μας το στέρησε η τελική πάσα. Δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε σε καλύτερες ευκαιρίες. 1-2 στιγμές που βρεθήκαμε οφσάιντ για λίγο, 1-2 φορές που ο Νταμπό που μπορούσε να κάνει καλύτερο. Ανέβηκε και η Βαντούζ.”
“Το πιο σημαντικό για μένα ήταν να βρει τα πατήματα της η ομάδα, να πάρει αυτοπεποίθηση. Δείχνουμε το τι σημαίνει ο Απόλλωνας. Ήταν νίκη αυτοπεποίθησης.”
Για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα: “Δεν έχω πολλά να πω για το επόμενο ματς. Η νίκη είναι μονόδρομος. Θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι σημαντικοί οι πόντοι της Δευτέρας. Είναι γρήγορα ακόμη να συζητούμε για τις μεταγραφές του Γενάρη.”
Για τον Ρομπέρζ: “Νομίζω πως έχω ήδη χάσει το στοίχημα, πρέπει να βάλω λίγα λεφτά στην άκρη και να τον πάρω για δείπνο. Με χαροποιεί πάρα πολύ. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε, είναι και ο χαρακτήρας του. Είναι σημαντικός παίκτης και είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τέτοιες προσωπικότητες.”