ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΚάποιος να τον…(κουρ)Άρη!

Κάποιος να τον…(κουρ)Άρη!

Ο Άρης δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ακρίτα Χλώρακας δείχνει ότι η λεμεσιανή ομάδα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Ούτε και η αλλαγή προπονητή στον πάγκο έδειξε να ενδιαφέρει τους παίκτες. Είναι γεγονός ότι αρκετοί εξ αυτών πλέον δεν έχουν κανένα κίνητρο, η ψυχολογία τους είναι στον πάτο και αυτό, στο τέλος της ημέρας, φέρνει την κατρακύλα στην ομάδα.

Η τελευταία φορά που κέρδισε ο Άρης ήταν πριν από έναν μήνα. Συγκεκριμένα στις 17 Ιανουαρίου, όταν κέρδισε στο Δασάκι τον Εθνικό με 3-0. Έκτοτε, για πέντε αγωνιστικές, δεν κέρδισε ξανά. Μετράει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία, αποτελέσματα που τον καθηλώνουν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, τίθεται σε μεγάλο κίνδυνο και ο τελευταίος στόχος: η εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Από το Κύπελλο έχει αποκλειστεί, η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι άπιαστο όνειρο, έτσι μόνο μέσω της 3ης θέσης θα μπορέσει να πετύχει το στόχο του, και από τη συγκεκριμένη θέση είναι στο -7.

Την ίδια ώρα, δεν είναι άμοιροι ευθυνών για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα οι παίκτες. Όπως γράψαμε και πιο πάνω, δείχνουν να μην έχουν όρεξη. Να μην έχουν τις δυνάμεις. Μπαίνουν στο γήπεδο με αδιαφορία, χωρίς να τους νοιάζει ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ο Λιάσος Λουκά ευελπιστεί ότι όλα αυτά θα αλλάξουν στη συνέχεια.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης