Για τον Τιμούρ Κετσπάγια ξέρουμε πολλά. Τόσο όσο ήταν ποδοσφαιριστής, όσο και από τον καιρό που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα. Και φαίνεται ξεκάθαρα πως κάποια πράγματα δεν διαφοροποιούνται στο μυαλό του Γεωργιανού προπονητή, όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που περίμεναν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και ο άνθρωπος που τους την έδωσε είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Αυτό είναι κάτι το οποίο εξακολουθεί να συμβαίνει και δείχνει πως κανένας παίκτης στο ρόστερ της Ανόρθωσης δεν είναι περιττός.
Το έχουμε γράψει αρκετές φορές και θα το επαναλάβουμε και τώρα. Στο ποδόσφαιρο οι ικανοί προπονητές, δεν είναι μόνο αυτοί που ξέρουν να διαχειρίζονται ένα ρόστερ με παικταράδες. Ακόμα πιο ικανοί και χρήσιμοι, είναι αυτοί που δίνουν την ευκαιρία στα νεαρά παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους και να ξεκινήσουν να διαγράφουν την δική τους πορεία.
Χρίστος Αποστολίδης