Ο Άνταμ Λανγκ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ουγγαρίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «Μαγυάρων», Μάρκο Ρόσι, ανακοίνωσε πριν από λίγο τους ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση της διοργάνωσης με τον κεντρικό αμυντικό της Ομόνοιας να παραμένει στις επιλογές του, όπως και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Αττίλα Σάλαϊ.
Το Γιούρο θα αρχίσει στις 11 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Ιουλίου. Η Ουγγαρία λαμβάνει μέρος στον 6ο μαζί με την Πορτογαλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων στις 23 του μήνα.
Υπενθυμίζουμε ότι άλλοι δύο «τριφυλλοφόροι» αναμένεται να δώσουν το «παρών» τους στο Γιούρο. Πρόκειται για τους Τόμας Χούμποτσαν και Μίχαλ Ντούρις, με την Εθνική Σλοβακίας.
Γιώργος Χατζηαντώνης