HomeΟΜΑΔΕΣΟλυμπιακόςΉταν ένα καλό μάθημα

Ήταν ένα καλό μάθημα

Η απογοήτευση είναι φανερή στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από την ΑΕΛ με 2-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι «μαυροπράσινοι» θα πρέπει να βελτιωθούν στη συνέχεια εάν θέλουν να ελπίζουν σε παραμονή. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος φέτος και σίγουρα θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια από την ομάδα.

«Πήραμε ένα καλό μάθημα για το πώς είναι η Α’ Κατηγορία. Είδαμε ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να προσαρμοστούμε το συντομότερο δυνατό», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας της Λευκωσίας, Γιώργος Κωστή, μετά την ήττα από την ΑΕΛ.

Σίγουρα η προσπάθεια για την παραμονή δεν θα είναι εύκολη, αλλά υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Ενδεικτικές ήταν και οι δηλώσεις του προπονητή των «μαυροπράσινων»: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας, έχουμε το δικό μας στιλ παιχνιδιού και αυτό θα ακολουθήσουμε και πιστεύω θα μας δώσει στο τέλος αυτό που θέλουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης