Ο Απόλλωνας κατέρχεται σε τρίτο σερί ντέρμπι με στόχο να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του, προκειμένου να πάει στη διακοπή νιώθοντας την αύρα της μοναξιάς στην κορυφή.
Οι διαδοχικές επιτυχίες και η σταθερή βελτίωση της εικόνας της ομάδας είναι στοιχεία τα οποία καθιστούν απομακρυσμένο το ενδεχόμενο για θεαματικές αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ (20:00) στο Τσίρειο απέναντι στην ΑΕΚ ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές δικαιώνουν τον προπονητή θεωρείται δύσκολο να τους αφήσει στον πάγκο, παρότι έχει πλέον αυξημένες επιλογές.
Ως εκ τούτου το πιθανότερο σενάριο για το σχήμα που θα επιλέξει ο κ. Τσόρνιγκερ φέρει τον Δημητρίου κάτω από τα δοκάρια, με τον Φιλιώτη στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Χαμάς στο αριστερό και τους Ρομπέρζ, Κατελάρη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή θα διατηρηθεί η τριάδα Κολ, Ίλιεφ, Ζράντι, με τους Πίττα, Νταμπό στις πτέρυγες και τον Γιάνγκα στην κορυφή της επίθεσης.
Το ευχάριστο για τον προπονητή των «γαλάζιων» είναι ότι έχει πληθώρα ποιοτικών επιλογών στο πάγκο, με παίκτες που κάθε άλλο παρά ρεζέρβες θεωρούνται. Μαυρίας, Αλεσάμι, Ουέλινκγκτον, Βούκασιν Γιοβάνοβιτς, Χάμπος Κυριάκου, Αλμπάνης, Ίντζια, Στορ, Ψύχας, Μαλεκκίδης, Παπουνασβίλι, Σπόλιαριτς είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όποτε κληθούν.
Γιώργος Χατζηαντώνης