HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΗ ρεβάνς και τα πολλά κίνητρα του Άρη...

Η ρεβάνς και τα πολλά κίνητρα του Άρη…

Ο Άρης φιλοξενεί σήμερα (19:00, Cytavision Sports1 HD) την ΑΕΚ και έχει ένα σωρό κίνητρα για να χτυπήσει το τρίποντο τόσο από βαθμολογικής, όσο και από ψυχολογικής άποψης. Εκ πρώτης η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει την ευκαιρία να ξεφύγει στο +7 από την αντίπαλό της, που επίσης διεκδικεί τον τίτλο. Θέλει, επίσης, να πάρει τη ρεβάνς από τη μόνη ομάδα που τη νίκησε στο τρέχον πρωτάθλημα, καθώς και την επιστροφή στις επιτυχίες ενόψει των διαδοχικών ντέρμπι που ακολουθούν. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι το τέλος της Α’ φάσης ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση (εκτός έδρας), την ΑΕΛ ως τυπικά γηπεδούχος, το ΑΠΟΕΛ (εντός) και την ΕΝΠ (εκτός).

Το συγκρότημα του Αλεξέι Σπιλέφσκι προέρχεται από γκέλα με τη Νέα Σαλαμίνα και ψάχνει την αντίδραση με «όπλο» την έδρα, προκειμένου να μείνει με αξιώσεις στο «κόλπο» του τίτλου.

Ο Λευκορώσος τεχνικός ευελπιστεί πως με τη δουλειά που έγινε στις προπονήσεις θα εκμηδενιστούν τα λάθη και οι αδυναμίες που έδειξε η ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι και είχαν κόστος.

Παράλληλα, αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας, αξιοποιώντας στο έπακρον τις ποιοτικές επιλογές που έχει στη διάθεσή του. Η ετοιμότητα των Εφαγκέ, Μαρκίεφ προσφέρει δύο αξιόπιστες λύσεις για τον κ. Σπιλέφσκι, ενώ στο απουσιολόγιο περιλαμβάνεται μόνο ο Νίκολιτς.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης