Η πρώτη μεταγραφή της Ομόνοιας για τον Ιανουάριο είναι ο ακραίος επιθετικός Ismael Tajouri- Shradi.
Ο ποδοσφαιριστής είναι 28 χρονών (28/03/1994) γεννημένος στην Ελβετία (οι γονείς του είναι από την Λιβύη) με Αυστριακό διαβατήριο και αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Αούστρια Βιέννης ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Αμερικής.
Από το 2011 και μέχρι το 2016 ανήκε στην Αούστρια Βιέννης έχοντας συμμετοχές στην πρώτη και στην δεύτερη ομάδα ενώ για δύο χρόνια είχε δοθεί δανεικός στην Αλταχ. Το 2018 βρέθηκε στην Αμερική για λογαριασμό της New York City FC με την οποία κατέγραψε 84 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 26 τέρματα στην τρίχρονη παρουσία του. Τον Δεκέμβριο του 2021 πήγε στην ομάδα LOS Angeles FC στην οποία κατέγραψε 6 συμμετοχές με δύο τέρματα.
Τον Αύγουστο του περασμένου χρόνου ενσωματώθηκε στην New England Revolution με την οποία δεν κατέγραψε καμία συμμετοχή.
Η επίσημη ανακοίνωση:
«Έχουμε προχωρήσει στην απόκτηση του 28χρονου διεθνούς ακραίου επιθετικού, Ismael Tajouri-Shradi, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του MLS.
Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας 1.5 χρόνο.
Ο Ismael Tajouri-Shradi γεννήθηκε στην Ελβετία και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Λιβύης.
Από το 2018 αγωνιζόταν στην Αμερική, όπου στέφθηκε κυπελλούχος με την New York City FC, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Los Angeles FC. Προηγουμένως έπαιζε στην Αυστρία με τα χρώματα της Austria Vienna, με την οποία συμμετείχε στους όμιλους του UEFA Europa League, ενώ αγωνίστηκε και στην SCR Altach.
Ο ποδοσφαιριστής ήταν τις τελευταίες δύο μέρες στην Κύπρο και πέρασε από τη διαδικασία των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.
Καλωσορίζουμε τον Ismael Tajouri-Shradi στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία»