Το ότι κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν τα βρεγμένα της ΚΟΠ και τις αδιαφανείς αποφάσεις της, το ξέρουμε εδώ και χρόνια.
Πολλές φορές μάλιστα έχουν και τις ανακοινώσεις (αυτολεξεί) πριν αυτές γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό (μαγκιά τους να το κάνουν). Αυτό καταδεικνύει γιατί υπάρχει πλήρης στήριξη στην ΚΟΠ και το αντίστροφο.
Όμως εκείνο που είναι απαράδεκτο είναι να κουνούν το δαχτυλάκι τους στους υπόλοιπους που κάνουν κριτική, παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως φωτεινούς παντογνώστες.
Για την αδιαφάνεια όμως μούγκα. Ούτε λέξη. Ούτε τους ενδιαφέρει. Φτάνει να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα ένθεν και ένθεν. Μαριονέτες κανονικές αλλά η προσφιλής τους τακτική είναι να τα ρίχνουν στους άλλους ως πάνσοφοι.
Φανατικός

