Η Ολυμπιάδα αντιμετωπίζει σήμερα τη Σαρλερουά στον επαναληπτικό αγώνα (21:00) για τη φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ Βόλεϊ Γυναικών. Η ομάδα της Νεάπολης ταξίδεψε στο Βέλγιο με «ασπίδα» την καθαρή νίκη με 3-0 που πέτυχε την περασμένη βδομάδα εντός έδρας. Το συγκρότημα του Μίλαν Λιούμπισιτς θέλει δύο σετ για να «κλειδώσει» την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης και να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία στην Ευρώπη. Η Ολυμπιάδα έδωσε μέχρι τώρα τρία παιχνίδια στο Τσάλεντζ Καπ και πέτυχε ισάριθμες νίκες χωρίς να χάσει σετ! Στην πρώτη φάση απέκλεισε την Μπρντα Σπλιτ Κροατίας με δύο νίκες 3-0.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθες παίκτριες: Μαλίνα Τέρελ, Βαλέρια Νούντχα, Ντάρις Ντροζντ, Μάρτα Σβίτκοβιτς, Κιμ Ρόμπιτεϊλ, Χλόη Μάγιερ, Βερόνικα Χουντίμα, Έρικα Ζεμπύλα, Δήμητρα Κούτα, Βάσω Ριαλά, Ιωάννα Λεωνίδου, Άννι Προκοπίου, Χριστίνα Παταρίδου και Χριστιάνα Δαυίδ.
Στο Βέλγιο ταξίδεψαν, επίσης, οι βοηθοί προπονητές Κώστας Παναγίδης, Κύπρος Μιχαήλ, ο τιμ μάνατζερ Μάριος Παντελίδης, η γιατρός Τζωρτζίνα Παντελίδη και ο φυσιοθεραπευτής Στεφανάκης.
Η προετοιμασία της κυπριακής ομάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση στη σάλα «Μπερνάρντ Μπινιόν» του Κουβέν, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.


