Το ΑΠΟΕΛ την τελευταία δεκαετία έχει σαρώσει τους τίτλους σε ότι αφορά το πρωτάθλημα. Οι συνεχόμενες κατακτήσεις, οι προκρίσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο και πολλά άλλα έχουν δημιουργήσει νοοτροπία νικητή στην ομάδα.
Απτή απόδειξη η φετινή χρονιά. Φτάνει κανείς να θυμηθεί από που προερχόταν η ομάδα φέτος, με ποιο τρόπο ξεκίνησε την σεζόν, πόσα αγωνιστικά προβλήματα είχε, πόσα εξωαγωνιστικά (οικονομικά) προβλήματα είχε και που βρίσκεται σήμερα.
Αν στην ομάδα δεν υπήρχε αυτή η νοοτροπία αυτή την χρονική στιγμή ίσως να γράφαμε κάτι εντελώς διαφορετικό.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν την δυνατότητα να κατακτήσουν τον τίτλο. Έχουν την δυνατότητα να κάνουν ένα μικρό θαύμα. Την Κυριακή ίσως να «παίζεται» όλη η χρονιά.
Και η νοοτροπία νικητή εντός της ομάδας, είναι ένα από τα στοιχεία που θα βοηθήσουν την ομάδα στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής.

