Η Ευρώπη παίζει και σήμερα μπάλα, με δράση στα κορυφαία πρωταθλήματα. Δράση υπάρχει σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:
Η Μπόρνμουθ υποδέχεται τη Φούλαμ στο «Βαϊτάλιτι» απόψε στις 22:00, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ στην Αγγλία. Έπειτα από 6 ματς στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, τα «κεράσια» έχουν 11 βαθμούς. Η Φούλαμ, από τη μεριά της, έχει οκτώ βαθμούς.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Κολωνία απόψε στις 21:30. Η Χόφενχαϊμ τα πηγαίνει περίφημα εκτός έδρας, έχοντας κερδίσει επτά βαθμούς στις τρεις εξόδους της. Το στοίχημα για τη «Χόφε» είναι να μπορέσει να πανηγυρίσει την 1η νίκη της στο σπίτι της. Έχει επτά βαθμούς και είναι 10η στη βαθμολογία. Η Κολωνία, από την πλευρά της, είναι στην 7η θέση με επίσης επτά βαθμούς. Οι «τράγοι» αιφνιδίασαν, ξεκινώντας πολύ δυνατά τη σεζόν, πανηγυρίζοντας και στα δύο πρώτα ματς ισάριθμες νίκες, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε μία ισοπαλία και δύο ήττες.
Στη Λιγκ 1 της Γαλλίας, η Παρί FC θα υποδεχτεί απόψε στις 21:45 τη Λοριάν στον εναρκτήριο αγώνα της 7ης αγωνιστικής. Η ομάδα της πρωτεύουσας είναι στην 11η θέση με επτά βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι είναι στη 13η θέση, επίσης με επτά βαθμούς.
Από εκεί και πέρα, η 8η αγωνιστική στη Λα Λίγκα της Ισπανίας ανοίγει απόψε στις 22:00 με την αναμέτρηση στην Παμπλόνα μεταξύ της Οσασούνα και της Χετάφε. Οι γηπεδούχοι έχουν επτά βαθμούς, ενώ οι Μαδριλένοι 11.
Τέλος, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σέριε Α, η Βερόνα θα υποδεχτεί απόψε στις 21:45 τη Σασουόλο. Η Βερόνα έχει τρεις βαθμούς και είναι στη 17η θέση, ενώ η Σασουόλο, με έξι, είναι στη 13η.