Η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα φιλοξενήσει απόψε στις 21:30 την Μπόχουμ στην «ΜπάιΑρίνα», στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Οι πρωταθλητές είναι στη 2η θέση με 56 βαθμούς και στο -6 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Οι «ασπιρίνες» είναι το φαβορί για τη νίκη, η οποία θα τους φέρει στο -3 από τους Βαυαρούς.
Από την άλλη πλευρά, η Μπόχουμ είναι στη 16η θέση με 20 βαθμούς και δίνει μάχη για παραμονή.
Από εκεί και πέρα, με την αναμέτρηση μεταξύ του Στρασβούργου και της Λιόν ανοίγει απόψε στις 21:45 η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Λιγκ 1. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και πάνε με φόρα στο αποψινό ματς.
Το Στρασβούργο είναι στην 7η θέση με 43 βαθμούς και διεκδικεί με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όσον αφορά τους «λιονέ» είναι στην 5η θέση με 45 βαθμούς και σε τροχιά Ευρώπης.