Μπόλικη δράση σήμερα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και συγκεκριμένα σε Αγγλία, Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία.
Η Άρσεναλ υποδέχεται απόψε στις 22:00 στο «Έμιρεϊτς» την Κρίσταλ Πάλας, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κανονιέρηδες» θέλουν τη νίκη για να κάνουν ακόμα ένα βήμα για την εξασφάλιση της 2ης θέσης και της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται στις 22:30 από τη Χετάφε για την 33η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Οι «μπλάνκος» είναι στη 2η θέση και διεκδικούν τον τίτλο.
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λας Πάλμας (20:00), Θέλτα – Βιγιαρεάλ (20:00), Αλαβές – Σοσιεδάδ (22:30) είναι τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια.
Παράλληλα, για την 33η αγωνιστική της Σέριε Α, Γιουβέντους και Λάτσιο διεκδικούν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η «Γηραιά Κυρία» φιλοξενείται από την Πάρμα στο «Ένιο Ταρντίνι», ενώ οι «λατσιάλι» δοκιμάζονται εκτός έδρας με την Τζένοα. Κάλιαρι – Φιορεντίνα, Τορίνο – Ουντινέζε είναι τα υπόλοιπα ματς. Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 19:30.
Τέλος, για την 4η αγωνιστική του γκρουπ υποβιβασμού στη Super League της Ελλάδας θα διεξαχθούν σήμερα οι αγώνες Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός (18:00), Λαμία – Βόλος (18:00) και Καλλιθέα – Λεβαδειακός (20:30).
Βαθμολογία: Παναιτωλικός 37, Λεβαδειακός 34, Πανσερραϊκός 32, Βόλος 27, Καλλιθέα 25 και Λαμία 16.