ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΗ ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ να ξεμπερδεύει με την εξάδα

Η ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ να ξεμπερδεύει με την εξάδα

Το ΑΠΟΕΛ πέτυχε μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη την κατάλληλη στιγμή, με νέο στοίχημα να δείξει έμπρακτα πως γύρισε σελίδα. Η επιτυχία επί της Ομόνοιας ήρθε μετά τις διοικητικές αλλαγές, ενώ η ομάδα προερχόταν από αρνητικά αποτελέσματα. Φυσιολογικά λειτούργησε ευεργετικά, καθώς τόνισε την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών, αλλά και την εμπιστοσύνη των φιλάθλων προς την ομάδα.

Το ζητούμενο για τους «γαλαζοκίτρινους» είναι να έχουν ανάλογη συνέχεια προκειμένου να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια της περιόδου.

Λαμβάνοντας υπόψιν το πρόγραμμα, προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή είναι να «κλειδώσουν» θέση στην πρώτη εξάδα στο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΛ στη Λεμεσό. Με νέο τρίποντο το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία θα φέρει σε πέρας τη συγκεκριμένη αποστολή και ταυτόχρονα θα «κτίσει» δυναμική στην προσπάθεια να διεκδικήσει ευρωπαϊκή έξοδο στο πρωτάθλημα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση, αφού μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα έχει πληθώρα επιλογών για να καταστρώσει το πλάνο που θα παρατάξει στο «Άλφα Μέγα».

Οι Ντράζιτς, Αμπάγκνα, Ολαγίνκα, Σταφυλίδης, Μάγιερ, οι οποίοι έπαιξαν ως αλλαγή στο ντέρμπι, είναι απόλυτα έτοιμοι και θέτουν υποψηφιότητα για θέση στην αρχική ενδεκάδα. Λαμβάνοντας υπόψιν την καλή παρουσία της πλειοψηφίας των παικτών που αγωνίστηκαν στο «αιώνιο» γίνεται αντιληπτό πως τα χέρια του κ. Γκαρσία «λύνονται» για τα καλά.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης