Είναι γεγονός πως ο στόχος του πρωταθλήματος έχει χαθεί οριστικά για την Ανόρθωση, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0. Είναι επίσης γεγονός, ότι αυτός ο στόχος ήταν εξαιρετικά δύσκολος να επιτευχθεί, ακόμα και αν ερχόταν η νίκη στο παιχνίδι που έγινε χθες στο Μακάρειο.
Η ομάδα της Αμμοχώστου έχασε οριστικά έναν στόχο, αλλά η χρονιά βρίσκεται σε… οριακό σημείο και δεν πρέπει να σταματήσει η προσπάθεια. Η 4η θέση δεν είναι σίγουρο πως θα οδηγήσει στην Ευρώπη, ενώ η ομάδα βρίσκεται και στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Για αυτό το λόγο θα πρέπει να γίνει η προσπάθεια για να κατακτηθεί μια θέση ψηλότερα στη βαθμολογία. Αυτό θα βοηθήσει και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές, ώστε να παλέψουν για τον θεσμό του Κυπέλλου, αφού επιθυμία όλων είναι να κλείσει η χρονιά με την κατάκτηση ενός τροπαίου.
Η τεχνική ηγεσία έχει πολλά να βελτιώσει και αναμφίβολα η δουλειά θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Επόμενος αντίπαλος είναι η ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και ενδεχόμενη επιτυχία θα φέρει τη διαφορά από τον αντίπαλο στους τρεις βαθμούς. Έτσι θα γίνει ακόμα πιο εφικτός ο στόχος της Ευρώπης.
Έτσι, η Ανόρθωση έχει ως μόνο στόχο από αυτό το παιχνίδι την πρώτη της νίκη στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.
