HomeSliderΗ αγωνία κτυπά κόκκινο

Η αγωνία κτυπά κόκκινο

Μπορεί να μένει ακόμα ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα, αλλά το μυαλό όλων στην Ομόνοια είναι στον τελικό του κυπέλλου. Το παιχνίδι της 25ης Μαΐου είναι ο αγώνας της χρονιάς για τους «πράσινους».

Είναι ο αγώνας που θα μπορέσει η Ομόνοια να εξιλεωθεί από όλα όσα κακά συνέβησαν στην περίεργη φετινή σεζόν. Είναι ο αγώνας που η Ομόνοια θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Ευρώπη με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αύριο είναι το τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό, το οποίο δεν έχει καμία απολύτως βαθμολογική σημασία. Θα είναι όμως κάτι σαν πρόβα τζενεράλε για τον αγώνα του τελικού.

Ο προπονητής Νιλ Λένον δεν αναμένεται να πάρει οποιοδήποτε ρίσκο λίγες ημέρες πριν από τον τελικό, σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή κάποιων βασικών παικτών. Θα δώσει το χρόνο σε νεαρούς παίκτες και ίσως σε κάποιους βασικούς για να τους διατηρήσει σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο ίδιος έτσι και αλλιώς εδώ και αρκετό καιρό έχει καταστρώσει το πλάνο που θα ακολουθήσει, όπως το διαμόρφωσε με τους συνεργάτες του.

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης