Homeatc-portalΗ αγωνία έχει κτυπήσει κόκκινο στο ΑΠΟΕΛ

Η αγωνία έχει κτυπήσει κόκκινο στο ΑΠΟΕΛ

Σε υψηλές εντάσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του αγώνα με την Μπότεφ Πλόφτιβ στη Σόφια την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» το μόνο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους είναι η εξασφάλιση αποτελέσματος που ν’ αφήνει ορθάνοιχτη την πόρτα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Χθες ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή, κατασκόπευσε την Μπότεφ Πλόφτιβ, η οποία αγωνίστηκε εκτός έδρας απέναντι στην Μπότεφ Βράτσα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Βουλγάρικου πρωταθλήματος.

Ο Κύπριος τεχνικός πήρε τις απαραίτητες σημειώσεις για την προσεχή αντίπαλο και τις οποίες θα αξιοποιήσει καταλλήλως τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει για Σόφια το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας.

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης