ΑρχικήSliderH μεταγραφική ενίσχυση...

H μεταγραφική ενίσχυση…

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και πληροφορίες, η Ομόνοια και ο τεχνικός της, Χένινγκ Μπεργκ, φαίνεται ότι θα κινηθούν σίγουρα για έναν επιθετικός και έναν τερματοφύλακα.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι αποκλείεται η όποια άλλη ενδεχόμενη κίνηση. Εάν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό το οποίο βρίσκεται φυσικά και στην κατάλληλη τιμή τότε θα εξεταστεί.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις οι οποίες θα μπορούσαν να προκύψουν θα ήταν αυτή ενός ακόμη καθαρόαιμου αμυντικού μέσου ούτως ώστε να απελευθερώνονται και να μπορούν ευκολότερα να δημιουργήσουν οι πιο… δημιουργικοί μέσοι της ομάδας.

Μπορεί να είναι ένας πλάγιος μπακ-χαφ ή εξτρέμ με έφεση στο ένας εναντίον ενός και στις συνεργασίες με τους έτερους ποδοσφαιριστές των άκρων.

Μπορεί ακόμα να είναι και ένας δημιουργικός μέσος με ικανότητα στο κάθετο παιχνίδι και το ”ξεκλείδωμα” αμυνών !

Όπως αντιλαμβάνεστε, τα παραπάνω τρία αγωνιστικά ”στυλ” ποδοσφαιριστών η Ομόνοια τα έχει ήδη. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο τονίζουμε ότι θα εξεταστούν εάν και εφόσον προκύψει κάτι το εξαιρετικό !

Εξάλλου οι πολλές κινήσεις την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ουκ ολίγες φορές απεδείχθησαν, λανθασμένες και δεν βγήκαν οι ποδοσφαιριστές στις ομάδες.

 

- Advertisement -

Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης