Έναν πολύ διαφορετικό ημιτελικό Ευρωλίγκας, όσον αφορά τη δική του ομάδα, ελπίζει να δει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο ματς της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό AKTOR (21/5, 18:00).
«Ελπίζω να είναι πολλά διαφορετικά σε σχέση με τον περσινό ημιτελικό. Να αρχίσουμε τον αγώνα στην ώρα του, να κάνουμε ένα καλύτερο ξεκίνημα και σίγουρα θα μας βοηθήσει πως έχουμε κρατήσει την ομάδα στο μεγαλύτερο κομμάτι της ίδια», επεσήμανε ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
«Είναι 40 λεπτά, στο Βερολίνο πέρσι δεν παίξαμε καλά. Ο Παναθηναϊκός τότε ήταν καλύτερος στις σημαντικές στιγμές και κέρδισε. Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη. Όποιος είναι καλύτερος αύριο στο σύνολο των 40 λεπτών θα κερδίσει και αύριο», πρόσθεσε ο Λιθουανός τεχνικός.
Πηγή: sport-fm.gr