Η προχθεσινή ισοπαλία με την Ομόνοια Αραδίππου ήταν ένα γερό χαστούκι για το ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» είδαν άλλους δύο βαθμούς να χάνονται και το στόχο για έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος να απομακρύνεται για τα καλά. Μάλιστα, αν σήμερα η ΑΕΛ καταφέρει να κερδίσει, θα νιώθουν καυτή την ανάσα της για να εισέλθει αυτή στην πρώτη εξάδα.
Το ΑΠΟΕΛ για άλλη μία φορά φέτος δεν μπορεί να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα. Σε δέκα παιχνίδια εντός έδρας έχει καταγράψει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Απώλεια βαθμών που του στερούν πολλά πράγματα για τη συνέχεια. Μπορεί να υπήρξε ως ένα βαθμό προσπάθεια από τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία, αλλά η γενική εικόνα της ομάδας ήταν κάτω του μέτριου. Εγκλωβίστηκε στην τακτική της φιλοξενούμενης ομάδας και αυτό της στέρησε το δικαίωμα να φτιάξει ευκαιρίες. Αμυντικά και πάλι είχε προβλήματα, αφού το τέρμα της ισοφάρισης το δέχθηκε στις καθυστερήσεις σε μία από τις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε η αντίπαλη ομάδα.
Για άλλη μία φορά, ο Ουρουγουανός προπονητής μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην ενίσχυση που πρέπει να έχει η ομάδα μέχρι το τέλος του μήνα. Η αναφορά του ότι η προσωπικότητα δεν αγοράζεται από το φαρμακείο καταδεικνύει και την έλλειψη ηγετών εντός της ομάδας.
Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες ότι η Φερεντσβάρος ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Μάριους Κόρμπου.

