Μπορεί η Ομόνοια να έχασε από τον Απόλλωνα, όμως είχε ένα σημαντικό κέρδος από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και αυτό λόγω της εξαιρετικής παρουσίας του Λοΐζου, ο οποίος πραγματοποίησε ίσως την καλύτερή του εμφάνιση στην τρέχουσα περίοδο.
Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ο νεαρός, όμως μέχρι τώρα η απόδοσή του κυμάνθηκε στα… ρηχά, ασορτί με εκείνην της ομάδας στα περισσότερα παιχνίδια. Ωστόσο, δείχνει να ανεβάζει στροφές την κατάλληλη στιγμή και δη ενόψει το τελικού του κυπέλλου.
Στο κυριακάτικο παιχνίδι έδειξε πολλές από τις αρετές του και δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Γρήγορος, εκρηκτικός, με άριστη τεχνική κατάρτιση και ασυναγώνιστος στο «ένας εναντίον ενός» στην καλή του μέρα, ο Λοΐζου μπορεί να αποτελέσει βασικό ατού για τον Σωφρόνη Αυγουστή στο πλάνο με το οποίο θα χτυπήσει το τρόπαιο στις 24 Μαΐου.
Κατά τ’ άλλα φαίνεται πως ο μικρός… γουστάρει τα μεγάλα παιχνίδια, αφού κάτι ανάλογο έκανε και στην περσινή σεζόν, όταν βελτιώθηκε σημαντικά στους αγώνες κυπέλλου και είχε ουσιαστική προσφορά στην κατάκτηση του.
Γιώργος Χατζηαντώνης

