ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΦουλάρει πλέον για ενίσχυση στην επίθεση η Ανόρθωση

Φουλάρει πλέον για ενίσχυση στην επίθεση η Ανόρθωση

Με την απόκτηση του Ουσενού Τιουνέ η Ανόρθωση έκλεισε μία σημαντική εκκρεμότητα που υπήρχε στο ρόστερ της. Ο 29χρονος αμυντικός μέσος θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, τη βασική επιλογή του Ισπανού προπονητή Νταβίντ Γκαγιέγο για τη νευραλγική θέση στη μεσαία γραμμή.

Πλέον στην Ανόρθωση φουλάρουν για ενίσχυση στην επίθεση. Η απόκτηση ακραίου επιθετικού, αλλά και σέντερ φορ αποτελεί προτεραιότητα. Στις δύο θέσεις προκύπτει κενό και ο τεχνικός διευθυντής, Αντόνιο Πριέτο, θέλει λίαν συντόμως να πληρωθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί οι υποψήφιοι για τις συγκεκριμένες θέσεις και μάλιστα υπάρχουν συζητήσεις, οι οποίες φαίνεται ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Την ίδια ώρα, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της στην Κυπερούντα, με τον Ισπανό προπονητή να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με αυτά που βλέπει. Αύριο μάλιστα θα έχει τη δυνατότητα να εξάγει συμπεράσματα καθώς είναι προγραμματισμένο το φιλικό με αντίπαλο τη Δόξα. Αναμένεται ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του, ώστε να μπορέσει να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται. Η Ανόρθωση θέλει να πρωταγωνιστήσει φέτος και γι’ αυτό θα πρέπει να γίνει εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Ο Αντόνιο Πριέτο έβαλε μέχρι στιγμής τη σφραγίδα του σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές και ευελπιστεί ότι οι επιλογές του θα τον δικαιώσουν.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης