HomeSliderΦΟΥΛ για ομίλους με ΣΟΥΠΕΡ Λοίζο!

ΦΟΥΛ για ομίλους με ΣΟΥΠΕΡ Λοίζο!

Η Ομόνοια αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα, να κερδίσει με 4-2 την Αντβέρμπ και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ.

Τα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο κυλούσαν πολύ απλά και με ένα παιχνίδι κέντρου παραπάνω. Στο 26′ οι Βέλγοι σε μια ανυποψίαστη φάση για την άμυνα της Ομόνοιας κατάφεραν να γράψουν το 0-1 με τον Μπένσον. Από κι και πέρα η Αντβέρμπ κυκλοφορούσε την μπάλα και δεν είχαμε κάποια αντίδραση από την Ομόνοια μέχρι να έρθει ο Λοίζου στο 43′ για να αλλάξει τα δεδομένα και να στείλει τις 2 ομάδες στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1

thumbnail preview 5

 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ διαφορετικό αφού η Ομόνοια κατάφερε να κυριαρχήσει και πολύ γρήγορα στο 49′ με σουτ του Κακουλλή κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκόρ για να έρθει ο φανταστικός Λοίζου στο 55′ να γράψει το 3-1 με μια φοβερή ΓΚΟΛΑΡΑ.

Οι Βέλγοι απάντησαν σχετικά γρήγορα στο 62′ με τον Μιγιόσι. Στη συνέχει οι δυο ομάδες βρήκαν από μία ευκαιρία, πρώτα οι Βέλγοι στο 64′ για την ισοφάριση με τον Έγκεστειν και η Ομόνοια στο 74′ με τον Ατιέμγουεν. Τέλος η Ομόνοια κατάφερε να πετύχει και 4ο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ατιέμγουεν το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

thumbnail preview 6

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης