ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΦινάλε της α’ φάσης στο Χάντμπολ Ανδρών

Φινάλε της α’ φάσης στο Χάντμπολ Ανδρών

Η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Allwyn Χάντμπολ Ανδρών ολοκληρώνεται αυτό το διήμερο με τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής που αναβλήθηκε λόγω του ατυχήματος που είχε η Εθνική στην Εσθονία.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι διεξάγεται σήμερα (20:30) στην αίθουσα «Κυριάκος Πίσσης», όπου η Ομόνοια 29ης Μαΐου αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Αραδίππου. Οι δύο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, ενώ οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Αύριο τρεις ομάδες που θα συμμετάσχουν στον 1ο όμιλο της β’ φάσης αντιμετωπίζουν εκτός έδρας αντίπαλες του ομίλου της διαβάθμισης. Συγκεκριμένα, η πρωτοπόρος Ανόρθωσης θα παίξει με το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς (16:00), το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, που βρίσκεται στην 4η θέση με τον Προοδευτικό Πάφου (17:00) και ο δεύτερος στην κατάταξη Παρνασσός Στροβόλου με το ΑΠΟΕΛ (18:30).

Η Ανόρθωση οδηγεί την κούρσα με 25 βαθμούς και ακολουθούν ο Παρνασσός (23), η Ομόνοια 29ης Μαΐου (16), το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο (16), το ΑΠΟΕΛ (12), ο Προοδευτικός (6), ο Α.Ο. Αραδίππου (2) και το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς (2).


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης