ΑρχικήΚυπριακό ΠοδόσφαιροΦασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι

Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι

Του

Χρίστου Τζιοβάνη

Τα κέρδη αυξάνονται για την Πάφος FC, την ΑΕΚ και την Ομόνοια από τη συμμετοχή τους στη League Phase των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η Πάφος FC εξασφάλισε αρχικά €18,62 εκατομμύρια για τη συμμετοχή στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ και €2,2 εκατομμύρια μπόνους. Η νίκη επί της Βιγιαρεάλ ισούται με επιπλέον €2,1 εκατομμύρια, ενώ οι δύο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και την Καϊράτ έφεραν ακόμα €1,4 εκατομμύρια (€700 χιλιάδες η κάθε ισοπαλία).

Πλέον, στα υπόλοιπα παιχνίδια, η παφιακή ομάδα έχει την ευκαιρία να αυξήσει τα κέρδη της ανάλογα με τα αποτελέσματα, το value pillar. Επίσης, ας μην ξεχνάμε και τα έσοδα από τα εισιτήρια.

Η ΑΕΚ και η Ομόνοια, από την άλλη πλευρά, έχουν λάβει από €3.170.000 για την είσοδο στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ. Παράλληλα, έσοδα προκύπτουν και από το value pillar και τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων.

Οι «κιτρινοπράσινοι» έχουν λάβει επιπλέον €133.000 από την ισοπαλία με την Αμπερντίν, ενώ για τις νίκες με Κρίσταλ Πάλας και ΑΖ Άλκμαρ έλαβαν συνολικά €800.000 (€400.000 κάθε νίκη).

Οι «πράσινοι» έχουν επιπλέον €266.000 από τις ισοπαλίες με Ντρίτα και Λωζάνη (€133.000 η κάθε ισοπαλία).

Όπως και η Πάφος FC, η ΑΕΚ και η Ομόνοια, στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους ανάλογα με τα αποτελέσματα και την τελική κατάταξη.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης