HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΕυκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα στην ΑΕΛ

Ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα στην ΑΕΛ

Ο αγώνας με την ΑΕΚ, έφερε την πρώτη ήττα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα. Με το ίδιο σκορ που ηττήθηκε την περασμένη περίοδο η λεμεσιανή ομάδα στο “ΑΕΚ Αρένα” ηττήθηκε και χθες (2-0). Ένα παιχνίδι το οποίο είχε μια μεγάλη ατυχία για την ΑΕΛ στο 7ο λεπτό με τον τραυματισμό του αρχηγού Ανδρέα Μακρή και που έγινε ακόμα δυσκολότερο μετά την αποβολή του Σινγκ στο 49ο λεπτό.

Ο Πάολο Τραμετσάνι είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του. Πολλές φορές λένε οι προπονητές ότι κάποιες ήττες κάνουν καλό σε μια ομάδα. Αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να ισχύσει στον απόλυτο βαθμό στην ΑΕΛ τη δεδομένη στιγμή. Μετά την ήττα στην Λάρνακα, ακολουθεί διακοπή. Αυτό ήταν το πρώτο ντέρμπι στη σεζόν και έστειλε αρκετά μηνύματα στους ανθρώπους της ομάδας.

Μέσα από τη σκληρή δουλειά, μπορούν να βελτιωθούν τα πράγματα και να γίνει πολύ καλύτερη η εικόνα της ΑΕΛ. Με το υλικό που υπάρχει στο ρόστερ και με τις πιθανές κινήσεις που θα ακολουθήσουν, η ομάδα της Λεμεσού έχει την ευκαιρία να διορθωθεί και να είναι πολύ πιο διεκδικητική σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Είναι βέβαιο, ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο όλα όσα θέλουν να πετύχουν φέτος οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία.

Υ.Γ. Ο καλύτερος παίκτης χθες στο Αρένα, δεν βρισκόταν μέσα στο γήπεδο αλλά στο Βόρειο πέταλο. Η ΑΕΛίστες έκαναν έδρα την Λάρνακα και δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να φωνάζουν για την μεγάλη τους αγάπη. Ακόμα και μετά το τελικό σφύριγμα. Αυτό είναι κάτι το οποίο σίγουρα γεμίζει με περισσότερη ευθύνη παίκτες και τεχνική ηγεσία, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν πολλές στιγμές χαράς στους φίλους τους.

Χρίστος Αποστολίδης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης