ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΈτοιμος να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις ο Άρης

Έτοιμος να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις ο Άρης

Ο Άρης φιλοξενεί σήμερα (18:00 Cytavision) ως τυπικά γηπεδούχος την ΑΕΛ στο πλαίσιο της β’ φάσης του Κυπέλλου Coca Cola και έχει στο μυαλό του μόνο την πρόκριση.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στον συγκεκριμένο θεσμό και σήμερα είναι έτοιμος να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις. Στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος η ομάδα του Άρτσιομ Ράτζκοφ έδειξε να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις και κυρίως στα θετικά αποτελέσματα.

Σήμερα, λοιπόν, ο Λευκορώσος προπονητής θέλει να δει ξανά τους παίκτες του να μπαίνουν στο γήπεδο και να αποδίδουν τα μέγιστα ώστε να πετύχουν το στόχο της πρόκρισης.

Ο Άρης έχει τον τίτλο του φαβορί, με δεδομένη τη διάφορα ποιότητας στο ρόστερ, όμως αυτό δεν του εξασφαλίζει σε καμία περίπτωση την πρόκριση. Αντίθετα, στον Άρη θεωρούν ότι ο σημερινός αγώνας θα είναι πάρα πολύ δύσκολος και η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί ακόμη πιο βελτιωμένη σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια.

Ο Άρης δεν θέλει για άλλη μία χρονιά να αποκλειστεί τόσο νωρίς από το θεσμό του Κυπέλλου. Θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος, όπως γράψαμε πιο πάνω, αφού να μην ξεχνάμε ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου χαρίζει και ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Λευκορώσος προπονητής μετράει επιστροφές στη σημερινή αναμέτρηση. Οι Μακόσλαντ, Μοντνόρ και Κοβαλένκο θα είναι στη διάθεσή του, ενώ θα κριθεί την τελευταία στιγμή κατά πόσον οι Σεμέδο και Νίκολιτς θα βρίσκονται στον πάγκο. Ερωτηματικό προκύπτει κατά πόσο θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο νικηφόρο αγώνα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης