HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΈτοιμη για την πρόκληση η ΑΕΚ

Έτοιμη για την πρόκληση η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα στις 20:00 από την Μπραν στο στάδιο «Μπραν» στη Νορβηγία, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Στόχος για τους Λαρνακείς είναι να φύγουν από τη χώρα των Βίκινγκς με ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους χρίσει φαβορί για την πρόκριση ενόψει και του επαναληπτικού αγώνα στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» την επόμενη βδομάδα.

Ήδη η ομάδα της Λάρνακας έχει εξασφαλισμένη την παρουσία σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης και συγκεκριμένα του Κόνφερενς Λιγκ (σ.σ. εάν αποκλειστεί). Παρόλα αυτά ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ είναι η πρόκριση στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ, η οποία, εκτός από παραπάνω κύρος, θα φέρει και περισσότερο χρήμα στο ταμείο. Να αναφέρουμε ότι η ομάδα της Λάρνακας έχει «κλειδώσει» το ποσό των €3.170.000 για την είσοδο στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ και πλέον διεκδικεί τα €3.630.000 του Γιουρόπα Λιγκ.

Άπαντες στην ΑΕΚ βλέπουν τον σημερινό αγώνα με την Μπραν ως πρόκληση. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του προπονητή των «κιτρινοπράσινων», Ιμανό Ιντιάκεθ, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. «Ανυπομονούμε για την πρόκληση. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου και τη δύναμη που έχει στην έδρα του. Ανυπομονούμε να δώσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας στο παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βάσκος προπονητής.

Αναφορικά με τις απουσίες στο αριστερό άκρο της άμυνας που υπάρχουν, ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ ξεκαθάρισε ότι υπάρχει το ρόστερ για να αναπληρώσει τους παίκτες που θα απουσιάζουν: «Θα απουσιάσει ο Άνχελ Γκαρσία λόγω του τραυματισμού του στον επαναληπτικό με τη Λέγκια και ο Νάλι λόγω της αποβολής του. Πιστεύω ότι έχουμε το ρόστερ για να αναπληρώσουμε οποιαδήποτε απώλεια και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Περισσότερο λυπημένος είμαι για τον Γκαρσία, ο οποίος θα απουσιάσει για καιρό, ενώ ήταν φορμαρισμένος», ανέφερε σχετικά ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης