ΑρχικήSliderΈτοιμη για... εκτόξευση η Ομόνοια

Έτοιμη για… εκτόξευση η Ομόνοια

Το φινάλε της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος βρήκε την Ομόνοια κερδισμένη, αφού αύξησε τις αποστάσεις από τους διώκτες της. Φυσιολογικά η ομάδα του «τριφυλλιού» έχει προβάδισμα για κατάκτηση του τίτλου, ως επιστέγασμα της εξαιρετικής πορείας που πραγματοποιεί.

Οι «πράσινοι» πάνε πλέον για το τελικό ντεμαράζ και κύριος στόχος τους είναι να ενισχύσουν το προβάδισμα από το ξεκίνημα των πλέι οφ. Νίκη επί του Άρη στη Λεμεσό θα είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα, αφού θα βολεύεται από οποιαδήποτε αποτελέσματα στα ντέρμπι της πρεμιέρας. Δεδομένου, μάλιστα, ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο και προηγείται των άλλων αναμετρήσεων της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ γίνεται αντιληπτό πως με «διπλό» θα αυξήσει την πίεση προς τους ανταγωνιστές της.

Στα θετικά καταγράφεται και το γεγονός ότι η Ομόνοια θα μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος σχεδόν κομπλέ, αφού οι επιστροφές αυξάνουν τις επιλογές Χένινγκ Μπεργκ.

Πέραν των Άιτινγκ, Γιόβετιτς, οι οποίοι έπαιξαν ως αλλαγή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους είναι και οι Κουλιμπαλί, Σεμέδο, που έμειναν στον πάγκο επειδή δεν κρίθηκε αναγκαία η χρησιμοποίησή τους. Δεδομένη είναι και η επιστροφή του Μάριτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, όπως και ο Χρίστου, καθώς ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία.

Καλά είναι τα νέα για τους Μασούρα, Οντουμπάτζο, αφού η κατάστασή τους βελτιώνεται, όμως παραμένουν αμφίβολοι με την υποσημείωση ότι θα είναι διαθέσιμοι μετά τη διακοπή.

Λαμβάνοντας υπόψιν την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό γίνεται αντιληπτό πως ο Νορβηγός τεχνικός θα έχει μετά από καιρό ευχάριστους «πονοκέφαλους» για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο «Άλφα Μέγα». Ο λόγος; Με τη διαχείριση του ρόστερ που έκανε η τεχνική ηγεσία για να καλύψει τα κενά στα προηγούμενα παιχνίδια κέρδισε και παίκτες, οι οποίοι έδειξαν ετοιμότητα και ανταποκρίθηκαν στο έπακρο στις απαιτήσεις.

Η προετοιμασία συνεχίζεται εντατικά, το κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» παραμένει άριστο λόγω της εικόνας και της υγείας που εκπέμπει η Ομόνοια και άπαντες δείχνουν αποφασισμένοι να υλοποιήσουν τον μεγάλο στόχο της σεζόν. Ο κ. Μπεργκ έχει ως φάρο το παιχνίδι του β’ γύρου με τη λεμεσιανή ομάδα και ευελπιστεί πως θα επαναλάβει τη συνταγή της επιτυχίας.

Σημειώνουμε, τέλος, ότι η Ομόνοια θα ταξιδέψει στη Λεμεσό έχοντας στο πλευρό της 1.600 οπαδούς της. Τόσα είναι τα εισιτήρια που της δόθηκαν για το βόρειο πέταλο. Η προπώληση άρχισε από χθες και είναι θέμα χρόνου να εξαντληθούν…

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης