HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΕτοιμάζεται ο κόσμος της ΑΕΛ

Ετοιμάζεται ο κόσμος της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τόσο οι ενέργειες της διοίκησης στο οικονομικό κομμάτι όσο και η δουλειά που έγινε στις μεταγραφές, δημιουργούν θετικό κλίμα ενόψει και της επίσημης έναρξης του πρωταθλήματος. Ήδη από σήμερα έκλεισε άλλο ένα σημαντικό κεφάλαιο, με την απόκτηση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο δεξί άκρο της άμυνας. Με αυτή την κίνηση, η ΑΕΛ συμπλήρωσε τις εννέα μεταγραφές.

Ο κόσμος ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα για την πρώτη επίσημη προπόνηση που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή. Είναι κάτι το οποίο περιμένουν κάθε χρόνο και αναμφίβολα δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα, την οποία θυμούνται και οι ποδοσφαιριστές.

Αναφορικά με τις ενέργειες που γίνονται για ενίσχυση, η ΑΕΛ στοχεύει στην απόκτηση επιθετικού. Όπως τόνισε πρόσφατα ο Νικόλας Λεβέντης, η περίπτωση του Φορεστιέρι είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τον προγραμματισμό που αποφασίστηκε. Η αγωνιστική αξία του ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη, ωστόσο δοκιμάζεται με στόχο να φανεί εάν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Εάν η απόφαση του Πάολο Τραμετσάνι είναι θετική, τότε ο ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί, ενώ θα γίνει άλλη μια προσθήκη στην επίθεση.

Η ΑΕΛ θέλει να παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατή τη νέα περίοδο και όλες οι μεταγραφές γίνονται με αυτόν τον μεγάλο στόχο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης